Targeta abonament

Targeta abonament 24 hores

Pàrquings Oques, Baluard, Llibertat, La Fira Centre Comercial, Sant Ferran, Pastoreta, Carrilet i Passeig Prim.

  • Mensual: 113€
  • Anual: 1.243€

La targeta Abonament 24 hores et permet estacionar el vehicle, sense limitació d’horari, al pàrquing municipal que escullis.

Targeta abonament 24 hores – Hospital

Hospital

  • Mensual: 89€

La targeta Abonament 24 hores Hospital et permet estacionar el vehicle, sense limitació d’horari, al pàrquing municipal Hospital.

Targeta abonament 24 hores – Tecnoparc

Tecnoparc

  • Mensual: 50€

La targeta Abonament 24 hores Tecnoparc et permet estacionar el vehicle, sense limitació d’horari, al pàrquing municipal Tecnoparc.

Targeta abonament A12 – Hospital

Hospital

  • Mensual: 67€

La targeta Abonament A12 Hospital permet l'estacionament del vehicle 12 hores al dia, les quals es poden acumular de manera continuada o consumir en diferents intervals al pàrquing Hospital. Els consums efectuats per aquesta targeta són a temps real. En cas de superar el nombre d'hores contractades caldrà abonar la diferencia.

Targeta abonament A12 – Tecnoparc

Tecnoparc

  • Mensual: 28€

La targeta Abonament A12 Tecnoparc permet l'estacionament del vehicle 12 hores al dia, les quals es poden acumular de manera continuada o consumir en diferents intervals al pàrquing Tecnoparc. Els consums efectuats per aquesta targeta són a temps real. En cas de superar el nombre d'hores contractades caldrà abonar la diferencia.