A prop teu

Per formular qualsevol queixa, suggeriment o comentari referent al servei de Reus Mobilitat i Serveis:

Oficines

Adreça

Sardà i Cailà s/n, Edifici Mercat Central
43201, Reus

Telèfon

Tel. 977 300 006

Horari

Hivern: De dilluns a dijous de 8 a 14 i de 15 a 17 h. Divendres: 8 a 14 h.

Estiu: De dilluns a dijous de 8 a 15 h. Divendres: 8 a 14 h.

Contacta amb nosaltres

REUS MOBILITAT ha habilitat el següent formulari de contacte per tal que els seus usuaris puguin comunicar-se amb l’entitat. Les dades personals que faciliteu seran objecte de tractament automatitzat per part de REUS MOBILITAT I SERVEIS, S.A. amb la finalitat de gestionar la seva petició de contacte, podent exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, entre d’altres, enviant una comunicació per escrit al domicili de Reus Mobilitat, a l’adreça de correu electrònic [email protected]  o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’empresa situada a Carrer Josep Sardà i Cailà, s/n, 2a. planta 43201 – Reus (Tarragona).

En relació amb les consultes o sol·licituds de contacte realitzades mitjançant el següent formulari, es permet a l’usuari explicar breument el motiu de la consulta o el contacte. En cap circumstància l’usuari comunicarà dades de categories especials (per exemple: dades de salut, religió, etc.) a través dels formularis habilitats a la web. En el cas que es remetin consultes o continguts inadequats, REUS MOBILITAT procedirà a la seva eliminació.

  He llegit i accepto expressament Política de Privacitat
  Accepto rebre informació comercial sobre els serveis de REUS MOBILITAT I SERVEIS, S.A., d’acord amb l’establert a la Política de Privacitat.

  En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS MOBILITAT I SERVEIS, S.A. com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament és donar resposta a la seva consulta o petició i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.
  En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit al domicili de Reus Mobilitat, a l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’empresa situada a Carrer Josep Sardà i Cailà, s/n, 2a. planta 43201 – Reus (Tarragona). Addicionalment, si considera que Reus Mobilitat està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).
  Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.reusmobilitat.cat/politica-de-privacitat/.

  Atenció al ciutadà