La Ganxeta, disponible també per a la franja de 14 a 16 anys

25 març, 24

Ja ha entrat en vigor la modicació del reglament que ha reduït l’edat mínima per circular amb el sistema de bicicleta compartida la Ganxeta a partir dels 14 anys. Cal recordar que és recomenable l’ús del casc quan es circula amb bicicleta per la ciutat i que per a menors de 16 anys és obligatori.

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ja està validant els usuaris pendents d’entre 14 i 16 anys a partir de les dades identificatives que cal introduir en el moment de registrar-se a l’aplicació.

Daniel Marcos, president de Reus Mobilitat i Serveis afirma: “Acostem la Ganxeta als adolescents i joves, col·lectius clau per l’aposta present i futura de ciutat per a la mobilitat sostenible, la ciutat verda i la lluita contra el canvi climàtic”.

Amb l’objectiu de consolidar l’hàbit dels usuaris que utilitzen la Ganxeta per desplaçar-se per la ciutat, s’ha prorrogat la promoció de gratuïtat fins al dimarts 9 d’abril. Així, amb l’ús del codi ESTRENA, l’usuari podrà fer tants viatges de 30 minuts com vulgui sense cap cost. A més, cada usuari podrà fer servir la promoció cada dia fins que s’acabi. Ara també s’hi podran acollir els joves de 14 a 16 anys, que encara no han pogut fer ús del servei de bicicleta compartida.

El projecte de bicicleta compartida de Reus està emmarcat dins del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea-NextGenerationEU».