La Ganxeta supera els 5.000 usuaris i inicia el desplegament de noves estacions

28 maig, 24

La Ganxeta, el sistema públic de bicicleta compartida de Reus, ha superat els 5.000 usuaris validats des que es va posar en marxa el passat 29 de gener. 2.400 usuaris han fet ús del servei des de l’estrena, i s’han realitzat un total de 37.000 viatges.

Analitzades les dades de funcionament del servei, Reus Mobilitat i Serveis ha iniciat el desplegament de noves estacions. En concret, s’instal·larà una nova estació al carrer de Vilallonga, cantonada amb el carrer del Roser, amb capacitat per a 20 bicicletes.

Amb aquesta actuació el servei de bicicleta compartida de la Ganxeta disposarà d’un total de 22 estacions.

En paral·lel, l’empresa municipal ha iniciat els treballs d’ampliació de dues estacions més: l’estació de Sant Francesc, que s’amplia amb 8 anclatges fins arribar als 24; i l’estació de RENFE, que s’amplia amb 10 anclatges nous, fins arribar als 30.

Daniel Marcos, president de Reus Mobilitat i Serveis afirma: “La bona resposta dels usuaris al nou servei de bicicleta compartida ens fa avançar el desplegament del servei per ampliar l’àrea d’influència amb la instal·lació de noves estacions i punts d’anclatge. A més, mantenim les bonificacions per animar a la ciutadania fer ús de les subscripcions”

Es manté la bonificació del 50% a les subscripcions
La Ganxeta manté rebaixa fins al 50% totes les modalitats de subscripció mensual aquest trimestre. Així, el tiquet de 24 hores es manté a un euro al dia però totes les subscripcions mensuals costaran la meitat: la mensual queda en 4,50 euros, mentre que la Ganxeta Jove i la Ganxeta Daurada baixen fins als 3 euros.