Licitació per la compra de bicicletes del sistema de bicicleta compartida

11 ag., 22

El lot per a la compra de bicicletes que havia quedat desert s’ha tornat a publicar al perfil del contractant de Reus Mobilitat i Serveis aquest dimecres, 10 d’agost. Aquesta licitació és per a la compra de les primeres 250 bicicletes i de les peces de recanvi necessàries per posar en marxa el sistema de bicicleta pública compartida a la ciutat de Reus.

S’han introduït més modificacions tècniques al plec, amb alternatives a alguns dels components de la bicicleta per evitar els problemes de desabastiment global que hi ha en aquest sector.

El termini de presentació d’ofertes acaba el 23 de setembre.

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=106561140&lawType=

Dos lots adjudicats aquesta setmana

D’altra banda, aquesta mateixa setmana s’han adjudicat dos lots més del servei. El subministrament del sistema informàtic de gestió del servei, s’ha adjudicat a l’empresa Alestis Consulting SL per un import de 420.800 euros (sense IVA). Les obres d’adequació del taller de manteniment del sistema públic de bicicletes compartides, a l’empresa Fulgencio Villar SL per un import de 182.687,05 euros (sense IVA).

A la tardor es tornarà a publicar el lot de l’obra civil per a la instal·lació d’estacions i ancoratges amb una nova valoració de l’import. I el darrer lot, el de subministrament d’estacions i ancoratges per a bicicletes, es va adjudicar al mes de juliol a l’empresa Talleres Blamar SL per un import de 448.168 euros (sense IVA).

 Aquest contracte està emmarcat dins del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea-NextGenerationEU».