S’instal·len nous punts de recàrrega elèctrica a la xarxa d’aparcaments de Reus Mobilitat i Serveis i l’oferta total creix fins a les 70 places

06 març, 24

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha iniciat els treballs per a l’ampliació de la xarxa d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics a la xarxa municipal d’aparcaments. El pressupost d’adjudicació és de 157.958 euros, IVA inclòs, i està previst enllestir-ne la instal·lació durant el mes de maig.

Així, durant les properes setmanes, s’instal·laran fins a 26 nous punts de càrrega distribuïts als pàrquings següents: Passeig Prim, Pastoreta, Baluard, Carrilet, Llibertat i Oques. A la vegada, es renovaran 17 carregadors actualment en ús per un nou model que permet una recàrrega de fins a 7,4 Kw. Aquests nous equips permetran gestionar de forma més eficient la recàrrega del vehicle amb l’objectiu de millorar l’experiència per a l’usuari.

  • Aparcament Passeig Prim: instal·lació de dues noves estacions de recàrrega a la planta -1 de l’aparcament, per tal de disposar de quatre places d’aparcament més destinades als vehicles elèctrics. A més, hi ha dues estacions existents que se substituiran per unes de noves.
  • Aparcament Pastoreta: instal·lació d’una nova estació de recàrrega a la planta -1 de l’aparcament, per tal de disposar de dues places d’aparcament més destinades als vehicles elèctrics. A més, hi ha dues estacions existents que se substituiran per unes de noves.
  • Aparcament Baluard: instal·lació d’una nova estació de recàrrega a la planta -2 de l’aparcament, per tal de disposar dues places més d’aparcament destinades als vehicles elèctrics.
  • Aparcament Sant Ferran: es renoven els dos carregadors existents.
  • Aparcament Carrilet: instal·lació de dues noves estacions de recàrrega a la planta -1 de l’aparcament, per tal de disposar de quatre noves places d’aparcament més destinades als vehicles elèctrics.
  • Aparcament Llibertat: instal·lació de tres noves estacions de recàrrega a la planta -2 de l’aparcament, per tal de disposar sis noves places d’aparcament més destinades als vehicles elèctrics.
  • Aparcament Oques: instal·lació de quatre noves estacions de recàrrega a la planta -1 de l’aparcament, per tal de disposar de vuit places d’aparcament més destinades als vehicles elèctrics. A més, hi ha dues estacions existents que se substituiran per unes de noves.

Amb aquesta inversió, l’oferta de places per recàrrega elèctrica distribuïdes a la xarxa municipal d’aparcaments serà de 70.

Al mateix temps, Reus Mobilitat i Serveis està implantant un sistema de guiatge per càmera a les places de recàrrega elèctrica als pàrquings Carrilet, Llibertat i Oques, que permetrà una millor visualització des del Centre de Control Central en cas que l’usuari tingui algun incident a l’hora de recarregar el vehicle i detectar des de lluny si hi ha places lliures a l’estació de recàrrega.

Daniel Marcos, president de Reus Mobilitat i Serveis afirma que “amb aquestes actuacions mantenim el compromís amb la millora i el manteniment dels aparcaments municipals i amb continuar oferint la màxima qualitat i servei als i les usuàries”.